• Startsida

Credité Consulting siktar framåt!

I veckan hade ledningen för Credité Consulting ytterligare en lyckad strategidag på Ådö med Kaarina Kranz som bollplank och coach. Detta var den femte strategidagen i ordningen och absolut inte den sista!
”Jag tycker det är fantastisk kul att få stötta Lina och Madeleine i deras arbete att bygga en effektiv och lönsam verksamhet samtidigt som de når sin vision om att vara en lite roligare webbaserad redovisningsbyrå”, utbrister Kaarina entusiastiskt.
 
Credité Consulting startade 2012 och växer så det knakar. Bara det senaste året har verksamheten dubblerats och antalet anställda uppgår nu till 11 personer. ”Och nya kunder hör av sig hela tiden”, säger Lina glatt.
 
Kranzbolaget har sedan 2015 haft förmånen att kvartalsvis arrangera strategidagar med syfte att utveckla företaget och verkställa strategier. Frågor som processer, likviditetsstyrning och kapitalanskaffning har diskuterats intensivt och många av idéerna och åtgärderna från strategidagarna har sedan genomförts
med goda resultat.

"Att vi sprang på Kaarina var en ren lyckoträff! Hon va precis det bollplank och sparken i baken som vi behövde för att ta vårt bolag till nästa nivå!", säger Madeleine nöjt.

Kranzbolaget – tar vision till resultat!